Wat we doen

aluraam1Ons bedrijf bestaat uit een aantal afdelingen.

Zagerij/werkplaats. Daar wordt alles gezaagd, geschaafd op profiel en verder gefreesd tot spieraam. De vuren en grenen latten worden gekort op maat met kwaliteitscontrole. Een drukte en lawaai van belang dus.
– Ook worden er profielen in opdracht geschaafd.

Opspannerij. We spannen schildersdoeken voor de kunstschilders en amateurs. Aan alle kwaliteitsvragen kunnen we voldoen. Doeken van 2 meter bij 3 meter tot wel 6 meter lang of een doekje van 40/50 kunnen worden besteld.Tot 3.5 meter kunnen we zelf bezorgen als het doek groter wordt kunnen we ter plekke opspannen of een transporteur in de arm nemen. Informeer naar de aflevercondities!
– U kunt ook gerust langskomen met uw kunstwerk dat moet worden opgespannen.

Schilderslinnen. De kunstschilders willen graag mooie stevige ramen met kwaliteitsdoek erop. Ramen van hout of aluminium, het is allemaal mogelijk. Naar mate uw schilderskunst adviseren wij u welk linnen te gebruiken. Werkt u graag op groot doek met veel verf erop dan is dat anders dan een fijnschilder die kleine stillevens maakt. Voor iedereen hebben we een luisterend oor en een gedegen advies.

Opspanservice. Ook voor de print-op-canvas bedrijven.Voor deze opspandienst ervaren we dagelijks het gemak van de zagerij achter ons.Het gebeurt nog al eens dat de print toch net iets afwijkt van de maat die eerst was opgegeven. Dan passen we het spieraam, in overleg met de klant,  gewoon aan en kunnen we weer verder.Deze prints kunnen we eventueel door een sealmachine doen. Eén kant van het doek moet dan niet groter zijn dan 65 cm.
– Het opspannen kost u per lopende meter (een 40/50 = 1,8 mtr) 2,50 per meter. Voor grotere series kunt u prijzen aanvragen.

Afleveren van de spieramen en doeken doen we zelf, zo weet u zeker dat het goed bij u aankomt

Meer informatie over onze producten en diensten? Neem een kijkje op AmsterdamCanvas.eu. en bestel snel online.