Wie we zijn

LeverCanvas. De familie Lever is al  generaties lang bekend met schildersdoeken en lijsten. Henk Lever heeft zich in 1980 gespecialiseerd in de spieramen. Het innovatieve machinepark ontworpen door Rob Lever staat sindsdien garant voor de hoogste kwaliteit van profiel en verbinding. Het hedendaagse spieraam heeft veel te danken aan de innovaties die beide broers hebben meegegeven aan de ogenschijnlijk zo eenvoudige spielat. Zo is een spieraam van Lever synoniem geworden aan ‘de hoogste kwaliteit’.

Meer informatie over onze historie, producten en diensten is te vinden via:  AmsterdamCanvas.eu.

Opspanservice. Alle spieramen die vervaardigd worden in de fabriek kunnen ook worden opgespannen met verschillende soorten Belgisch linnen van superieure kwaliteit. Regelmatig worden we verzocht reeds bedrukt canvas op te spannen. We spannen de doeken standaard aan de achterkant op met rvs nietjes. Grote series zijn voor ons geen probleem. In overleg met de klant wordt de opspanmethode besproken, welk spieraam zich het best leent voor zijn product en of het ingesealed dient te worden.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het hout dat wordt ingekocht is gedroogd op +/- 11 procent vochtigheid. De grenen latten worden gecontroleerd op rechtheid en oneffenheden. We streven naar een foutvrije lat. De gelamineerde latten zijn kwastvrij en door hun tegendraadse verlijming blijven ze recht.

Maatvoeringen tot 6 meter lang zijn mogelijk en u kunt de spielatten bestellen tot op de halve centimeter precies.

Aflevering door heel Nederland, Vlaanderen, Wallonie  en het Ruhrgebied. Uiteraard bent u van harte welkom om uw bestelling af te halen.